Lastenhoitaja kuin bikinimalli – Taylor Ross jakaa herutuskuviaan Instagramissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Justin Bieber lomaili viime vuonna perheensä kanssa Karibialla ja julkaisi reissulta lomakuvia verkossa. Kuvien keskipisteeksi nousi poptähden sijaan julkkisperheen lastenhoitaja Taylor Ross, joka oli mukana Karibian matkalla hoitamassa perheen pienempiä lapsia. Sittemmin Rossista tuli nopeasti somejulkkis.

Taylor Rossin mallinmitat kevyesti täyttävä vartalo ja kuvankauniit kasvot noteerattiin laajasti ympäri maailmaa. Joidenkin mielestä Taylor palkattiin lastenhoitajan tehtäväänsä ulkonäön perusteella, mutta ei siitä varmasti haittakaan ollut.

Viime aikoina Taylor Ross on julkaissut jälleen upeita kuvia Instagramissa, eikä hän näytä Instagram-kuviensa perusteella viihtyvän kovin usein täysissä pukeissa. Hänen sosiaalinen mediansa on nimittäin pullollaan toinen toistaan upeampia kuvia maailman todennäköisesti seksikkäimmästä lastenhoitajasta.

Castings @tilliemedland @plutinomodels

A post shared by Taylor Ross (@taylorsrross) on

https://www.instagram.com/p/BUeyHtnllbn/

Why can't Canada have a province that's warm 365 days

A post shared by Taylor Ross (@taylorsrross) on

https://www.instagram.com/p/BJypPDSBf0n/

Last muskoka rip for awhile

A post shared by Taylor Ross (@taylorsrross) on

Yesterday…

A post shared by Taylor Ross (@taylorsrross) on

Been a minute ❤️ #beachbabesmtl @beachbabesmtl

A post shared by Taylor Ross (@taylorsrross) on

A post shared by Taylor Ross (@taylorsrross) on