Tyttö yritti nauttia vuoristoradasta – ei tainnut mennä suunnitellusti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hurjan vuoristoradan kyytiä ei pysty muulla tavalla kuvittelemaan kuin kokemalla. Nyt eräs perheenäiti kuvasi videolle hänen kolmevuotiaan tyttärensä reaktion kun tyttö pääsi ensimmäistä kertaa huvipuistossa vuoristorataan.

Tyttöä ei pelota aluksi lainkaan vaan hän on lähinnä innoissaan vuoristoradan vaunun kyydissä. Tyttö odottelee malttamattomana junan liikkeelle lähtemistä ja harjoittelee jo etukäteen äitinsä kanssa hänen tulevia innostuneita reaktioitaan. Lopulta tytön reaktiot olivat kuitenkin jotakin aivan muuta kuin hän oli suunnitellut.

Videota katsellessa on vaikeaa olla nauramatta, kun reipas pikkutyttö yrittää todella kaikkensa, että hän reagoisi niin kuin hän oli aiemmin ajatellut. Tytön kasvoista paistaa kuitenkin puhdas kauhu kun hän yrittää kaksin käsin pitää istuimensa kaiteesta kiinni huviajelun aikana.