Älypeitto takaa sopivan lämpötilan – vieläpä kahdelle erikseen

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Smartduvet-yritys lanseerasi taannoin itsestään petaavan pussilakanan, ja nyt yhtiö on esitellyt toisen uutuuskeksintönsä. Tällä kertaa kyse on älykkään pussilakanan sijaan älykkäästä peitosta.

Smartduvet Breeze-peiton lämpötilaa voi säätää mielensä mukaan. Kyseessä ei ole ensimmäinen markkinoilla nähty älypeitto jossa on tällainen ominaisuus, mutta Smartduvetin peitossa on yksi noteerattava lisäominaisuus. Peiton eri puolille voi valita erilaisen lämpötilan.

Breeze siis takaa sen, että samassa sängyssä nukkuvan pariskunnan kummallakin osapuolella on miellyttävää peiton alla. Ilmeisesti 200 dollarin hintaiselle älypeitolle on kysyntää, sillä Indiegogo-varainkeruupalvelussa yhtiön tavoitteena ollut 20,000 dollaria on ylitetty jo moninkertaisesti.