Hanson-poikabändi tylytti Justin Bieberiä: ”Kuin klamydiaa korville”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joka sukupolvella on omat teinisensaationsa, jotka ovat harvemmin vanhojen sukupolvien edustajien mieleen. Siinä missä nykyään teinityttöjen kuulokkeissa soi Justin Bieber, edusti 90-luvun loppuopuolella samaa Hanson-yhtye.

Hansonin nykyään yli kolmikymppiset jäseniltä ei kuitenkaan tipu ylistäviä sanoja Justin Bieberin musiikille. Tämä tuli selväksi australialaisen Hit107 FM -radiokanavan haastattelussa.

Siinä Hansonin jäsenille soitettiin kappaleita, joiden esittäjä heidän täytyi arvata. Yhtyeelle soitettiin Luis Fonsin, Daddy Yankeen ja Justin Bieberin Despacito-kappale. He eivät tunnistaneet Bieberiä esittäjäksi.

– Voinko vain sanoa olevani onnellinen, etten tiennyt oikeaa vastausta. En mielelläni saa sukupuolitauteja, ja aina kun kuulen Bieberin kappaleen… Se on kuin tulehdus korvassani, aivan kamalaa, yksi Hansonin veljeksistä vastasi.

– Kuin klamydiaa korville. Aivan hirveää, toinen lisäsi.

Hansonin vuonna 1997 ilmestynyt MMMBop-hitti täytti tänä vuonna 20 vuotta. Sen kunniaksi yhtye kiertää kesällä maailman keikkalavoja. Hanson ei koskaan saavuttanut MMMBop-kappaleen suosiota uudelleen, mutta veljekset ovat jatkaneet musiikin tekemistä vuosikymmenten ajan.