Mobb Deep -räppäri Prodigy kuoli 42-vuotiaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tunnetun hiphop-duo Mobb Deepin toinen jäsen, Prodigy on kuollut. New Yorkin Queensista kotoisin oleva räppäri, oikealta nimeltään Albert Johnson, oli menehtyessään 42-vuotias.

Prodigy joutui lauantaina sairaalaan Las Vegasissa järjestetyn konsertin jälkeen sirppisoluanemiasta johtuvien komplikaatioiden vuoksi. Räppäri oli kärsinyt verisairaudesta ja sen aiheuttamista vaivoista koko ikänsä. XXL-lehden mukaan tähden tarkka kuolinsyy ei kuitenkaan ole vielä tiedossa.

Tähden yhdessä Havocin kanssa vuonna 1992 perustama Mobb Deep on myynyt maailmanlaajuisesti yli kolme miljoonaa levyä. Prodigy tunnettiin taitavana lyyrikkona, jonka poislähtöä niin muut hiphop-tähdet kuin fanitkin ympäri maailmaa ovat jääneet suremaan.

Prodigyn viimeiseksi jääneessä esiintymisessä Mobb Deep nousi lavalle osana Art of Rap -kiertuetta. Duon lisäksi Las Vegasissa esiintyivät muun muassa Ghostface Killah, Ice-T ja KRS-One.

Lukuisat tähdet ovat sittemmin osoittaneet kunniaa Prodigylle sosiaalisessa mediassa. Heidän joukossaaon vat muun muassa Nas, Nicki Minaj, Action Bronson ja Questlove.

 

https://www.instagram.com/p/BVkiogWBrs6/

https://www.instagram.com/p/BVkeVHvAqEs/