Onnenpyörä palaa televisioon – pian ostetaan vokaaleja!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin visailuohjelma Onnenpyörä tekee paluun Suomen televisioon vuosikymmenten tauon jälkeen, kun television retrobuumi saa jatkoa ensi vuonna TV5-kanavalla. Ohjelma perustuu maailmanlaajuiseen Wheel of Fortune -formaattiin. Yhdysvalloissa ohjelmaa katsoo 28 miljoonaa ihmistä viikossa.

Onnenpyörä-visailussa arvuutellaan sanoja ja lauseita onnenpyörää pyörittämällä. Pisteillä voi ostaa vokaaleja ja arvuutella konsonantteja. Sektoreissa on erisuuruisia pistesummia, mutta vaarana on myös joutua rosvosektorille ja menettää kaikki pisteensä.

Kilpailun voittaa eniten pisteitä kerännyt kilpailija. Legendaarisen visailuohjelman ääressä viihtyvät kaikki vauvasta teiniin ja äidistä isovanhempiin, ja kotisohvalla jokainen pääsee testaamaan omaa nokkeluuttaan ja nopeuttaan kilpaa ohjelman osallistujien kanssa. TV5 hakee parhaillaan kilpailijoita ohjelman uudelle tuotantokaudelle.