Pizzan makuinen jäätelö on nyt totta – söisitkö?

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suurin osa ihmisistä voi varmasti todeta rakastavansa sekä pizzaa ja jäätelöä, mutta miltä kuulostaisi näiden kahden herkun yhdistäminen? Yhdysvaltojen Philadelphiassa on mahdollisuus maistaa juuri tällaista, vähintäänkin kyseenalaisen kuuloista syötävää.

Jäätelövalmistaja Little Baby’s Ice Cream on lanseerannut pizza-jäätelön. Sen maustamiseen on käytetty perinteisesti italialaisesta suosikkiruoasta tuttuja aineksia, kuten tomaattia, oreganoa, basilikaa, suolaa ja valkosipulia.

Kyseessä ei ole aivan uusi keksintö, vaan Philadelphiassa asuvat ovat pääseet syömään pizzajäätelöä jo vuodesta 2015 saakka. Paikallinen Pizza Brain -ravintola on jopa alkanut tarjoilemaan pizzaa, jonka päällä on Little Baby’s Ice Creamin pizzan makuista jäätelöä.

Pizzajäätelö ei ole jäätelövalmistajan ainoa erikoisen kuuloinen maku. Teen Vogue -sivuston mukaan tarjolla on myös muun muassa tillin ja kurkun, ranch-kastikkeen sekä Earl Grey -teen ja Srirachan makuista jäätelöä.

 

Pizza: A Total Suitable Dinner Pizza Ice Cream: ________

A post shared by Little Baby's Ice Cream (@littlebabysic) on

https://www.instagram.com/p/BUfZZ-FjX6r/