Seinän sisään jäänyt herätyskello piinaa – soinut päivittäin jo 13 vuotta!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harva rakastaa täysillä huutavan herätyskellon ääntä, mutta onneksi sen voi yleensä vaimentaa helposti. Näin ei kuitenkaan ole Yhdysvaltojen Pittsburghissa asuvan pariskunnan tapauksessa.

Seinän sisään jumiin jäänyt herätyskello on piinannut Jerry ja Sylvia Lynnia jo 13 vuoden ajan. Jerryn mukaan kaikki sai alkunsa hänen yrittäessä selvittää narun päähän kiinnitetyn kellon avulla, mihin kohtaan seinää hänen täytyisi tehdä reikä televisiojohtoa varten.

– Laskin kelloa alas ilmastointiaukosta käsin, ja yhtäkkiä kuulin kolahduksen äänen sen tippuessa alas. Luulin, ettei se olisi aiheuttanut ongelmia, Jerry kuvailee CBS Pittsburgh -uutisille.

Mies ei onnistunut saamaan herätyskelloa pois seinän sisältä, mutta kuvitteli sen patterin loppuvan nopeasti. Jerry oli kuitenkin väärässä, sillä 13 vuotta myöhemmin kello hälyttää joka päivä.

Pariskunnan epäonneksi herätyskellon ääni ei ole hiljaisinta sorttia. Hälytyksen ääni voimistuu koko ajan, mikä herättää hämmennystä erityisesti asiasta tietämättömien vieraiden keskuudessa.