Hevonen näki vauvan autoistuimessa – seuraus saa huokaisemaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia ihastuttavia videoita siitä miten koirat ja kissat ovat rauhoitelleet itkeviä vauvoja ja asettuneet niiden vierelle nukkumaan. Nyt videolla nähdään kuitenkin hieman epätavallisempi tilanne, kun hevonen alkoi lohduttamaan itkevää vauvaa.

Stacey Storer -niminen perheenäiti kävi ystävänsä hevostallilla vierailulla hänen kahdeksankuisen Ruby-tyttärensä kanssa. Väsynyt tyttövauva oli itkenyt ja huutanut turvakaukalossaan kun hänet oli otettu autosta pois. Tytön ilme oli kuitenkin muuttunut nopeasti kun hevonen oli alkanut lohduttamaan häntä.

Stacey oli asettanut Rubyn turvakaukalon Red-nimisen hevosen eteen. Red oli alkanut heti turvallaan heiluttamaan ja keinuttamaan hyvin hellästi vauvan turvakaukaloa. Rubyn ilme oli muuttunut heti ja hänen itkunsa vaihtunut iloiseen kikatteluun kun hän katseli hevosta ihastelevin silmin.