Ihmisen varvas varastettiin baarista – kuului tarjoiltuun viskishottiin

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadan Dawson Cityssa sijaitseva Downtown-hotelli tarjoilee vähintään erikoisen kuuloista Sourtoe Cocktail koostuu viskishotista, jonka seassa on kuivattu ja suolattu ihmisen varvas. Nyt ravintolan on kuitenkin joutunut varkauden kohteeksi.

Juoman ainesosana käytetty ihmisen varvas on varastettu baarista. Ravintolassa työskentelevän Terry Leen mukaan henkilökunta on raivoissaan, sillä uusia varpaita ei ilmesty tuosta vain.

Lee epäilee asialla olleen taannoin baarissa vieraillut mies, jonka väitetään kerskuneen suunnitelmallaan varastaa varvas. Mies oli vakuuttaanut ravintolan henkilökunnalle tarjoilemaan Sourtoe Cocktailin kaksituntisen, virallisen ”varvasajan” ulkopuolella.

– Tämä on hänen tapansa kiittää asiasta. Todellinen nilkki!, Lee kuvaili CBC-uutissivuston mukaan.

Sourtoe Cocktailia on tarjoitu Downtownissa vuodesta 1973 saakka. Baari oli otsikoissa vuonna 2013, kun eräs amerikkalaisasiakas nielaisi varpaan. Koska varpaan pitäisi ainoastaan koskettaa juojan huulia, langetettiin miehelle 500 dollarin sakko.

Nyt varastettu varvas oli peräisin mieheltä, jolta se poistettiin kirurgisessa operaatiossa. Mies lahjoitti varpaan baarille, minkä jälkeen sitä säilöttiin suolassa kuuden kuukauden ajan. Varvasta oli ehditty käyttämään Sourtoe Cocktailissa vain hetken aikaa ennen varastamista.