Kaikkien aikojen masturbointiväline – miehille kolme reikää samassa paketissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Automaattisen suihinottolaitteen kehitellyt seksivälinekeksijä Brian Sloan valtaa markkinoita nyt uudella monitoimilaitteella. Miehille tarkoitetussa onanointivälineessä on kolme erilaista reikää autenttisen masturbointinautinnon saavuttamiseksi.

Mikäli mies ei halua tyytyä omaromantiikan harrastamisessa pelkästään käteensä, voi hän ottaa jatkossa avuksi multitoiminnoilla varustetun 3fap-seksivälineen. Seksilelumonsterissa on kolme erilaista reikätyyppiä, joista jokainen on varustettu omanlaisella tekstuurilla ja tärinäkavalkadilla. Aukot mukailevat suuta, vaginaa ja peppureikää.

Ultimaalisen masturbointikokemuksen miehille antava laite lähtee omistajalleen reilulla 70 eurolla. Tuote saavutti taannoin rahoituksen Indiegogo-kampanjan avulla tehdasvalmistamista varten.