43-vuotias näyttelijäkaunotar pokasi 21-vuotiaan nuorukaisen – intiimi hetki paljastui!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Kate Beckinsale muistetaan parhaiten muun muassa elokuvista Underworld – Varjojen valtakunta ja Pearl Harbor. Viime aikoina näyttelijätär on tarjonnut Instagram-seuraajilleen upeita kuvia täydellisyyttä hipovasta vartalostaan. Nyt Beckinsale on paljastunut todelliseksi puumaksi.

43-vuotias Kate Beckinsale kuvattiin nimittäin eilen suutelemassa intohimoisesti 21-vuotiaan näyttelijä Matt Rifen kanssa West Hollywoodissa sijaitsevan Villa Loungen edustalla. Samaan aikaan Entertainment Tonight paljasti, että he ovat suuresta ikäerostaan huolimatta seurusteleva pari. Kate erosi viime vuonna Len Wisemanista.

Splash
Splash
Splash

Kate Beckinsale julkaisi itsestään taannoin peilin kautta otetun kuvan, jossa nainen naureskeli hyväntuulisena ja esitteli timmiä vartaloaan. Katella oli yllään vain valkoiset pikkuhousut ja musta pieni toppi, joka paljasti kaunottaren vatsalihakset. Kuva oli otettu Shape-lehden kuvauksissa.

https://www.instagram.com/p/BPrtEBeBlLD/?taken-by=katebeckinsale&hl=en

https://www.instagram.com/p/BOiPXzXDI6V/?taken-by=katebeckinsale&hl=en