Meksikolaistaustainen mies vaihtoi sukunimensä – on nyt nimeltään Ernesto Trump

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa on nykyään yksi uusi Trump-sukunimeä kantava mies, joka ei kuitenkaan kuulu presidenttisukuun. Kyseessä on teksasilainen videobloggaaja, joka halusi valtion päämiehen sukunimen uskottavuutta lisääkseen. Mies on meksikolaisten maahanmuuttajien poika.

Odessassa asuva 34-vuotias Ernesto Baeza Acosta vaihtoi viralliseksi sukunimekseen Trump. Nimenvaihdos maksoi miehelle 272 dollaria, mutta oli hänen mukaansa jokaisen pennin arvoinen. Uusi sukunimi tulee auttamaan miestä hänen ammatillisissa tavoitteissaan, The Smoking Gun raportoi.

Ernesto Trump on kahden laittomasti Yhdysvaltoihin 40 vuotta sitten muuttaneen meksikolaisen poika. Hän kuitenkin kutsuu itseään nykyisin presidentin pojaksi. Teksasin Trump ei äänestänyt republikaanipuolueen ehdokas Donald Trumpia viime vuoden presidentinvaaleissa, koska hänellä ei ole virallista äänioikeutta.