Miehet paljastivat – näin nainen saa toiset treffit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni sinkku tutustuu toisiinsa sosiaalisen median sovellusten avulla. Keskustelu chatin välityksellä voi olla hauskaa ja helppoa, mutta tilanne voi silti olla täysin erilainen kun pari pääsee kohtaamaan toisensa kasvokkain.

Miehet ovat keskustelleet Redditissä siitä mitä naisten tulisi treffeillä tehdä saadakseen miehet pyytämään heitä toisille treffeille.

1. Pidä keskustelua yllä

Naisten tulisi yrittää myös ylläpitää keskustelua, olla kiinnostuneita miehestä ja kysellä asioita. Liian usein miehistä tuntuu siltä, että heidän tulee olla vastuussa keskustelemisesta. Naisten tulisi keskustelun aikana puhua asioista, jotka ovat heille tärkeitä.

2. Näytä kiinnostus

Mikäli mies on kiinnostava, naisen tulisi näyttää se selkeästi hänelle elein ja sanoin.

3. Pidä puhelin poissa näkyvistä

Naisen tulisi treffien ajan malttaa olla näppäilemättä puhelintaan ja pitää se mieluiten laukussa poissa näkyvistä.

4. Ole oma itsesi

Naisen tulisi olla oma itsensä, syödä niin paljon kuin mieli tekee eikä tyytyä pelkkään salaattiin. Avoimuus ja oman huumorintajun näyttäminen ovat myös hyvin tärkeitä asioita ensimmäisillä treffeillä.