Poika antoi lelusammakolleen härskin nimen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset eivät aina opi sanomaan kaikkia sanoja oikein opetellessaan puhumaan. Toisinaan lapsilla on aluksi niin erikoinen tapa puhua ja ääntää sanoja, että vain omat vanhemmat voivat saada niistä selvää. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa poika on opetellut sanomaan sanan sammakko.

Perheenisä on kuvannut pientä Donovan-nimistä poikaansa videolle kuultuaan miten hauskasti poika sanoo sanan sammakko. Videolla nähdään miten poika leikkii ulkona vesilelujensa kanssa ja tuo sammakon isälleen näytille sanomalla: ”Fuck!”.

Moni taapero on sanonut englanniksi haarukka-sanan niin, että se on kuulostanut kirosanalta. Donovan-poika on kuitenkin onnistunut ääntämään myös sammakko-sanan siten, että hän sanoo frog-sanan tilalta toistuvasti kirosanan, mikä näyttää huvittavan ainakin pojan isää kerta toisensa jälkeen.