Donald Trumpia pilkataan rajusti – Trump-olut lanseerattiin Meksikossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump ei tunnetusti juuri perusta meksikolaisista, sillä hän ryhtyi heti virkaanastujaistensa jälkeen ajamaan luvattomia meksikolaisia ulos Yhdysvalloista ja rakennuttamaan valtavaa muuria maiden rajalle.

Ei siis ihme, etteivät meksikolaiset vastavuoroisesti juuri pidä Trumpista. Nyt tuoreimmassa käänteessä meksikolainen panimoyhtiö Casa Cervecera Cru Cru on lanseerannut Amigous Cerveza -nimisen olutmerkin, jonka etiketissä pilkataan avoimesti Trumpia. Yhtiön johtaja Luis Enrique de la Reguera vahvisti asian.

Presidentti esitetään siinä nimittäin meksikolaisena. Tuotemerkin sana ”amigo” on kirjoitettu tahallaan hieman väärin, mikä viittaa Trumpin kirjoitusvirheisiin. Rajuin sivallus nähdään kuitenkin presidentin vyössä, josta tarkkasilmäiset voivat löytää hakaristin. Pullon takaosan etiketissä todetaan, että Trump kuuluisi Valkoisen talon sijaan hullujenhuoneelle. Toistaiseksi olut on loppuunmyyty.

Splash