Tenniskaunottaren bikinit upposivat peppuvakoon – ei mennyt ihan maaliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen tennistähti Eugenie Bouchard päätti taannoin pelleillä ystävänsä kanssa peilin edessä, joten hän kopioi Kim Kardashianin paheksuntaa aiheuttaneen alastonkuvan. 23-vuotias Bouchard ajatteli tarvitsevansa kuvaa varten lisää kurveja, joten hän toppasi rintaliivinsä ja takapuolensa.

Nyt Eugenie Bouchard on kuvattu nauttimassa aurinkoisesta lomapäivästä Mallorcan saarella, jossa hän oli hetkeä aiemmin voittanut ottelunsa italialaista Francesca Schiavonea vastaan. Seurana Eugeniella oli hänen poikaystävänsä Jordan Caron.

Seura oli varmasti parasta mahdollista, mutta neitokaisen asuvalinta oli jotain aivan muuta. Ilmeisesti tarkoituksena oli pukeutua alkaneen kesän trendikkäisiin syvällä peppuun meneviin ja pakarat lähes täysin paljastaviin bikineihin, mutta lopputulos ei varmasti ollut ihan toivotunkaltainen. Eugenie ei nimittäin näyttänyt olevan ihan sinut asunsa kanssa, sillä hän joutui alituisesti korjailemaan bikiniensä asentoa.

Splash
Splash
Splash
Splash