Fani jätti rekkansa keskelle likennettä – halusi kuvaan The Rockin kanssa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet tähdet saavat tottua poseeraamaan fanien kanssa yhteiskuvissa, mutta jotkut ihmiset menevät fanituksessaan tavallista pidemmälle. Tämän sai huomata toimintatähti ja entinen vapaapainija Dwayne ”The Rock” Johnson.

Dwayne Johnsonin jakamalla videolla innostunut fani on tullut koputtelemaan hänen autonsa ikkunaa yhteis-selfien toivossa. Mies oli ollut tähden näkemisestä niin innoissaan, että oli jättänyt rekkansa käyntiin keskelle vilkasta liikennettä.

– Vierelläni ajanut tyyppi tunnisti minut ja sekosi täysin. Rullasin ikkunani alas, minkä jälkeen hän sekosi toden teolla. Hän hyppäsi ulos vastakkaisella kaistalla olleesta rekastaan ja tuli luokseni, Johnson kirjoitti.

Toimintatähti poseerasi tapansa mukaisesti hymyssä suin fanin kanssa kuvassa. Johnsonin yllätykseksi kukaan ei edes soittanut autonsa torvea, vaikka mies oli aiheuttanut tempauksellaan liikenneruuhkan.

– Kasvoilleni ilmestyi kiitollinen hymy tämän tyypin vuoksi, ja sain hänen ansiostaan hyvät naurut. Vaikka mies aiheutti liikenneruuhkan ja jäi melkein auton alle, fanien tekeminen onnelliseksi on aina kuuluisuuden paras puoli, tähti paljasti.

 

https://www.instagram.com/p/BVkt8fYlaYM/