Paljastus: Mel C kärsi syömishäiriöstä Spice Girls yhtyeessä!

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mel C tunnettiin Spice Girls -tyttöbändissä Sporty Spice -nimellä, joka olikin naiselle hyvin kuvaava nimi sillä kaunotar oli urheilullinen ja hyvässä fyysisessä kunnossa. Nyt Mel C on kuitenkin paljastanut, että hän ei voinut Spice Girls -tyttöbändiaikanaan hyvin vaan sairasti syömishäiriötä.

43-vuotias tähti kertoi Telegraph-lehdelle, että tyttöbändin ollessa suosittu hän alkoi vähitellen rajaamaan omaa ruokavaliotaan. Mel C:n mukaan hänellä oli pakonomainen tarve olla täydellinen poptähti, minkä vuoksi hän alkoi rajoittamaan syömisiään ja urheilemaan todella paljon.

Mel C ei näännyttänyt itseään nälkään, mutta urheilevana ihmisenä hän ei syönyt tarpeeksi. Hän ajatteli, että ansaitakseen tähteyden hänen tuli olla täydellinen. Lopulta nainen tunsi, että hän eli pelkällä adrenaliinilla pitäessään itsensä niin vähäisellä ravinnolla.

Syömishäiriön lisäksi Mel C sairastui masennukseen, joka hänelle diagnosoitiin vuonna 2000. Nainen ei ollut diagnoosista surullinen vaan lähinnä helpottunut, koska hän ajatteli, että hän pystyy nyt paremmin taistelemaan sairauttaan vastaan kun hän tietää minkä kanssa hän kamppailee.