Suppaajan painajainen – mustekala iski avomerellä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Etelä-Afrikan Merkbosstrandissa supaamassa ollut mies päätyi taannoin kohtaamiseen, jota ei helposti unohda. 39-vuotiaan James Taylorin laudan päälle ilmestyi merestä valtavia, imukuppien peittämiä lonkeroita.

Kun James näki meressä vahingoittuneelta näyttäneen jättiläiskalmarin, päätti hän auttaa eläintä laskemalla sille köyden veteen. Miehen tarkoituksena oli saada eläin turvaan rannan tuntumaan tällä tavoin. Mustekalalla oli kuitenkin toisenlaisia suunnitelmia.

Kalmari nosti valtavat lonkeronsa Jamesin laudan päälle, ja tarttui siihen tiukasti kiinni imukuppiensa avulla. Mies päätyi tippumaan itse suppilautansa päältä mereen.

Jamesin Instagramissa jakama video lähti leviämään nopeasti sosiaalisessa mediassa. Ihmiset ovat myös kyseenalaistaneet sen, aiheuttiko mies mustekalalle enemmän haittaa kuin hyötyä. Videolta ei kuitenkaan paljastu, kuinka vapaamatkustamista yrittäneelle jättiläiskalmarille lopulta kävi.

 

https://www.instagram.com/p/BVRvv4MFEaV/