Tätä herätystä et halua lentokoneessa – lapsi nyppi vieraan jalkakarvoja

Matkailu · Terhi Piiroinen

Youtubeen videoitaan julkaiseva Christiano Ochoa on julkaissut videon lentomatkaltaan. Mies oli nukkunut tyytyväisenä omalla paikallaan, kun hän oli herännyt erikoiseen tuntemukseen. Pian hän huomasi, että etupenkiltä kurottautui pieni käsi.

Ochoa heräsi kesken lennon siihen, että pieni vietnamilainen poika nyppi hänen jalkakarvojaan. Miehen jalka nojasi sopivasti lentokoneen seinää vasten, ja lapsen käsi mahtui istuimen ja seinän välistä. Pitkät säärikarvat kiinnostivat poikaa siinä määrin, että hän veteli niitä aikansa kuluksi takanaan istuvan matkustajan herättäen.

Olemme kertoneet erikoisista lentomatkustajista ennenkin. Toisinaan ihmiset tunkevat paljaita jalkojaan edessä istuvan käsinojalle tai heittävät hiuksensa vieruskaverin päälle. Ei ole myöskään harvinaista, että lentokoneessa nukahtanut matkustaja nojaa ventovierasta vasten.