Bombay Gin lanseerasi ginijunan – luksusta Britannian maaseudulla

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi maailman tunnetuimmista gin-juomamerkeistä on Bombay-gin, joka on tuttu myös monista musiikkikappaleiden sanoituksista. Vaikka Bombay ei vedäkään vertoja suomalaiselle Napue-ginille, niin se on nyt ottanut melkoisen askeleen markkinointimielessä. Bombay on nimittäin lanseerannut oman junan.

Suomessa vanhentunut alkoholilainsäädäntö estää tämänkaltaiset markkinointitempaukset, mutta Iso-Britanniassa tilanne on aivan toinen. Siellä Bombay Sapphire -juna liikennöi tänä kesänä Lontoosta käsin. Kyseessä on kymmenen pysähdyksen luksusreissu, The Laverstoke Express, jonka ovat toteuttaneet yhteistyössä alkoholimerkki ja Michelin-tähdellä palkitun huippukokki Tom Sellers.

Junamatkalla tarjoillaan luonnollisesti drinkkejä ja laadukasta ruokaa. Molemmat sisältyvät noin 40 euron arvoiseen lippuun. Junamatka kulkee Lontoosta maaseudulle Laverstoke Milliin, jossa Bombayn tislaamo sijaitsee. Bombay-juna liikennöi tänä kesänä vain viikon ajan, 17. – 23. heinäkuuta.