Mies kokeili vaimonsa hiustyylejä – tässä seuraus videona

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pitkähiuksisilla miehillä on totuttu näkemään puoliponnareita, nutturoita ja lettejä. Monimutkaisempia kampauksia pidetään kuitenkin enemmän naisten kuin miesten hiustyyleinä. Nyt eräs aviomies päätti miellyttää vaimoaan ja kokeilla kaikkia hänen vaimonsa pitämiä kampauksia.

The Jurgys -kanavalla aviopari Nellie ja Bryce julkaisevat videoita, joissa nähdään millaista pariskunnan arki on. Tällä kerralla he päättivät mennä kampaamoon hemmoteltaviksi. Naiselle ja miehelle tehtiin viisi erilaista kampausta, minkä jälkeen katsottiin kummallekko sama kampaus sopi paremmin.

Nellien mielestä Brycen upeat pitkät hiukset menevät hukkaan kun mies ei anna tehdä niihin kampauksia. Nyt vaimo pääsi näkemään useita naisellisia ja hauskoja kampauksia Brycellä, joka luultavasti ei muulloin tulisi pitämään hiuksiaan kyseisillä tavoilla.