Nainen poistettiin allasalueelta – tämä uimapuku oli liian kiihottava teinipojille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa kaksinaismoralismi kukkii tunnetusti kaikkialla, kun esimerkiksi kuva paljaasta naisen rinnasta on monille kauhistus, mutta kuva väkivallan uhrista aivan normaalia. Nyt tämän saman sai kokea erikoisella tavalla Tori Jenkins, joka oli uimassa asunto-osakeyhtiönsä yhteisellä allasalueella.

Jenkinsin miesystävä Tyler Newman kirjoitti Facebook-päivityksessä tapauksesta, joka on nyt aiheuttanut ihmetystä laajalti. Tori komennettiin nimittäin pois Tennesseen osavaltiossa sijaitsevan Smoky Crossing Apartments -asuntoyhtiön uima-altaasta, jonka käyttämisestä pari maksaa 300 dollaria kuukaudessa. Tennesseen osavaltio sijaitsee Yhdysvalloissa niin sanotun ”raamattuvyöhykkeen” keskellä, jossa uskonto sanelee tavallista enemmän ihmisten elämää ja normeja.

Syyksi allasalueelta poistamiseen kerrottiin naisen liian rohkea uimapuku. Uimapuvun kerrottiin ”kiihottavan teinipoikia”, ja asuntoyhtiön edustaja kertoi saaneensa asusta valituksia muilta asukkailta. Torin mentyä valittamaan kohtelusta yhtiön viereiseen toimistoon, pyysi virkailija naista katsomaan itseään peilistä ja toteamaan miten epäsovelias hänen uimapukunsa oli.

Jenkins myönsi, että hänellä on suurikokoinen takapuoli, mutta virkailijan mukaan normaali uimapuku peittää koko takapuolen. Siksi uimapuku katsottiin kiihottavan taloyhtiön teinipoikia ja liian paljastavaksi uima-altaalle. Newman purkaa tuntojaan Facebook-päivityksessään, jossa hän ihmettelee miten hänen puolisonsa on vähemmän tärkeä kuin puolison vartalon miehille aiheuttamat seksuaaliset halut.

– Minusta hän on maailman kaunein nainen ja arvostan häntä. En voisi koskaan perustaa arvostustani häneen tai muuhun naiseen sen perustella miltä hän näyttää. Tällä tavalla raiskauskulttuuri kasvaa. En ole koskaan nähnyt puolisoani niin nolostuneena, ettei hän kehdannut edes katsoa ystäviään silmiin, enkä ole koskaan nähnyt hänen itkevän kuten nyt. En ole koskaan nähnyt hänen haluavan eristää itsensä muista, Tyler Newman kirjoitti päivityksessään.

I have never really witnessed sexual harassment and/or "rape culture" until today with Smoky Crossing Apartments. Today…

Publié par Tyler Newman sur mardi 20 juin 2017