Nainen, älä sorru näihin! Miehet listasivat pahimmat turn-offit

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Deittailumaailmassa sukkuloidessa voi ihmetellä syitä, miksi vastakkainen sukupuoli menettää kiinnostuksensa. Nyt miehet ovat listanneet naisten tapoja, jotka kaksilahkeiset kokevat luotaantyöntävinä. Näissä tapauksissa ei auta edes kaunis ulkonäkö tai paksu lompakko.

YourTangon parisuhdeasiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että negatiivisesti asioihin suhtautuvat naiset saavat miespuoliset kumppaniehdokkaat juoksemaan karkuun. Mikäli neitokainen on jatkuvasti alakuloinen ja valittaa joka asiasta, saattaa hän joutua viettämään loppuelämänsä omassa ylhäisessä yksinäisyydesään.

Nalkuttavien naisten lisäksi miehet kammoavat liian tulisia ja vihaisia neitokaisia. Raivoavat naaraat harvemmin herättävät miehissä rakkauden tuntemuksia. Jos soppaan lisätään se, että nainen puhuu jatkuvasti exästään, voi mies jopa jättää ensitapaamisen puolitiehen. Miehet eivät myöskään katso hyvällä diivailijoita, jotka olettavat miehen tekevän heidän eteen kaikkensa, vaikka eivät itse pane tikkua ristiin herran hyvinvoinnin vuoksi.

Kukaan ei myöskään halua tapailla epäsiistiä naista, joka ei pidä huolta omasta hygieniastaan. Osa uroksista kiertää tupakoivat naiset kaukaa. Harva mies myöskään mieltyy someaddiktiin, jonka elämän pääasiallisena tarkoituksena on näyttää hyvältä netissä ilman, että osaisi elää todellisuutta aidosti. Treffailussa on tärkeää olla oma itsensä, ja epärehellisyys sekä esittäminen voivat kostautua myöhemmin rankemmalla kädellä.

Miehiä kiehtoo eniten määrätietoiset ja vahvalla itsetunnolla varustetut naiset. Sinkkukundit saattavatkin karttaa sitä hameväen edustajaa, joilla ei ole motivaatiota tehdä elämästään mieluisaa omin voimin. Harva mies haluaa siipeilijää rinnalleen. Epätoivoiset ja huonolla itsetunnolla varustetut neitokaiset saattavat ajaa miehet pois näköpiiristään.

Osa naisista esittää tarkoituksella tyhmempää kuin on. He saattavat puhua vauvaäänellä ja esittää sen avulla söpöä. Todellisuudessa miehet ovat listanneet typeryyden ja lässyttämisen asioiksi, jotka ovat todellisia turn-offeja. Suurin osa miehistä arvostaa aitoja naisia, jotka ovat sinut itsensä kanssa ja joiden elämän perusasiat ovat kunnossa.