Bilemekko petti – kohukaunottaren povi vilahteli alta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen malli Blac Chyna sai taannoin esikoislapsensa Rob Kardashianin kanssa. Chyna aloitti heti Dream-tyttären syntymän jälkeen painonsa tarkkailemisen, koska halusi päästä mahdollisimman nopeasti hyvään kuntoon ja takaisin omiin mittoihinsa. Se onnistuikin nopeasti.

Monien muiden tähtien tavoin myös Blac Chyna pääsi nopeasti raskauskiloistaan eroon, sillä hän onnistui laihduttamaan peräti 20 kiloa. Eilen Blac esitteli laihdutuksensa tuloksia julkkisjuhlissa Los Angelesissa, kun hän osallistui Maxim Hot 100 -juhliin Hollywood Palladiumissa.

Chyna haluaa luonnollisesti esitellä hoikistunutta vartaloaan, mutta eilen hän tuli paljastaneeksi hieman liikaa paljasta pintaa. Hänen asunsa nimittäin petti sillä seurauksella, että hänen toinen rintansa paljastui liikaa asun alta.

Splash
Splash
Splash
Splash