Mitä ihmettä? Kissa osaa rullalautailla tyylikkäästi

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty paljon videoita, joissa koirat ovat esitelleet oppimiaan temppuja rullalaudan kanssa. Tällä kerralla videolla nähdään kuitenkin kissa, joka on oppinut myös tämän vakuuttavan taidon ja osaa liikkua rullalaudalla kuin vanha tekijä.

YouTubessa etenkin bulldoggit ovat esitelleet rullalautailutaitojaan, mutta nyt vuorossa on Boomer-niminen kissa. Kissa on ihastuttanut rullalautailutaidoillaan autotapahtumassa, jossa oli yksi autoilulta suljettu katu. Videolla nähdään miten ihmiset ihmettelevät kissan taitoja ja kerääntyvät katsomaan Boomerin rullalautailua.

Aluksi Boomerin liikkuminen rullalaudalla voi näyttää siltä, että kissa on asetettu laudan päälle ja sille on annettu vauhtia. Nopeasti käy kuitenkin ilmi, että kissa osaa itse potkia itselleen vauhtia kun meno hidastuu ja kissa ottaa takajalat laudan päältä maahan lisätäkseen itse vauhtia itselleen.