Onko Keanu Reeves kuolematon? Vanha valokuva hämmentää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Keanu Reeves on yksi tunnetuimmista Hollywood-tähdistä, joka on esittänyt päärooleja lukuisissa menestyselokuvissa, kuten Matrix ja Speed. Keanu Reeves on 52-vuotias, mutta hänen faninsa ovat sitä mieltä, että mies on ollut elossa jo vuosisatojen ajan.

Näyttelijästä on perustettu keanuisimmortal.com-niminen sivusto, jonne on koottu todisteita siitä, että Keanu Reeves on ollut elossa jo vuosisatojen ajan eri nimisinä henkilöinä. Nyt mies pääsi itse reagoimaan kuviin, kun juontaja Jimmy Fallon päätti esitellä todisteet näyttelijälle hänen keskusteluohjelmassaan.

Keanu Reeves ei voinut olla nauramatta todisteille siitä, että hän olisi kuolematon. Mies kuitenkin myönsi, että hänelle esitetyissä kuvissa esiintyvät miehet ovat jokseenkin saman näköisiä hänen kanssaan. Fanit ovat ihmetelleet myös sitä, että mies ei tunnu ulkonäöllisesti ikääntyvän lainkaan, ja juontaja Jimmy Fallon oli tämän väitteen kanssa samaa mieltä.