Ihmiset paljastivat – tässä ovat pettämättömät iskurepliikit!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kiinnostavan henkilön kohtaaminen ja ensimmäinen lähestyminen voivat olla niin jännittäviä tilanteita, että osa ihmisistä ei keksi oikealla hetkellä mitään omaperäistä sanottavaa. Moni turvautuukin keskustelua avatessaan iskurepliikkeihin välttääkseen vaivalloisen hiljaisuuden.

Yleensä iskurepliikki sisältää jonkin nokkelan tai sanaleikistä muodostuvan positiivisen huomion tai imartelun toisen ulkonäköön liittyen. Nyt sata ihmistä paljasti WatchCut Video -kanavan julkaisemalla YouTube-videollaan heidän parhaimmat, hauskimmat ja limaisimmat iskurepliikkinsä.

Videolla sata ihmistä kertovat heidän mielestään parhaimmat iskurepliikit kameralle. Useimmat repliikit toimivat kuin hauskat vitsit ja ovat enemmänkin huvittavia kuin imartelevia kehuja toisesta. Välillä mauttomatkin iskurepliikit kuitenkin onnistuvat avaamaan hyvän keskustelun mikäli ilmapiiri on tarpeeksi kevyt ja avoin.