Nintendo avaa ilmaisen pelialueen lentoasemalle

Matkailu · Terhi Piiroinen

Japanin Osakassa sijaitsevalle Kansain kansainväliselle lentoasemalle avataan kaikkien Nintendo-fanien unelma-alue. Peliyhtiö tarjoaa matkustajille mahdollisuuden pelata suosittuja Nintendo-pelejä ilmaiseksi lentoja odottaessa.

Nintendo Check In -niminen pelialue avataan Kansain lentoaseman ykkösterminaalin ensimmäiseen kerrokseen. Alueelle tulee vapaaseen käyttöön Nintendo Switch ja 3DS -pelikoneita. Lisäksi pelikulmauksessa on käytettävissä älylaitteita, joilla voi pelata Nintendon puhelinpelejä ilmaiseksi.

Nintendon oman loungen avaamista juhlitaan koko lentokentän koristelun avulla. Kansain lentoaseman seinille on ripustettu tuttujen hahmojen kuvia Super Mario Bros. -peleistä. Nintendo-alue vihitään käyttöön 23. kesäkuuta.