Anustappi juuttui peräsuoleen – nainen joutui leikkaukseen

Ohhoh! Terveys · Terhi Piiroinen

Brittiläinen 20-vuotias Emily Georgia oli harrastanut seksiä yhden illan tuttavuuden kanssa. Kaksikko otti seksiin mukaan kymmenen senttimetriä pitkän anustapin nautintoa maksimoimaan. Kaikki ei kuitenkaan mennyt kuten piti.

Youtube

Yhtäkkiä Emily Georgia huomasi, että hänen sänkykumppaninsa oli tunkenut ruostumattomasta teräksestä valmistetun anustapin hieman liian syvälle. Lopulta seksiväline jäi jumiin naisen takapuoleen. Seksiseuralainen tyynnytteli paniikissa ollutta naista, että tappi tulisi varmasti luonnollisesti ulos ajan kanssa.

Ei tullut. Emily joutui hakeutumaan ensiapuun päivää myöhemmin. Sairaalan virkailija lohdutti naista, että samanlaisia onnettomuuksia sattuu suhteellisen usein. Anustapin poistamiseen vaadittava leikkaus kesti tunnin. Emily Georgia halusi kertoa tarinastaan julkisesti, jotta ihmiset eivät häpeäisi hoitoon hakeutumista edes nöyryyttävissä tilanteissa, Daily Mail uutisoi.