Mies työnsi neuloja penikseen – juuttuivat virtsaputkeen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kiinalainen poikamies oli halunnut viedä seksuaalisen omatoimiseikkailun jännittävämmälle tasolle. Hän tunki virtsaputken aukosta ompeluneuloja peniksensä sisään. Ongelmat alkoivat vasta vuoden kuluttua kokeilusta.

HauShuang Morning Post uutisoi 35-vuotiaan miehen tunkeneen peniksensä sisään yhteensä 15 ompeluneulaa. Hän jätti neulat peniksen sisään, mutta alkoi tuntea liian kovaa kipua vasta vuosi kokeilun jälkeen. Hän hakeutui sairaalahoitoon.

Neulat aiheuttivat sukupuolielimien alueelle voimakasta kipua ja virtsan seassa oli verta. Röntgenissä näkyi virtsaputkeen juttuneita ompeluvälineitä. Noin 3-10 senttimetriä pitkien neulojen poistaminen kesti 1,5 tuntia. Mies sai neuloista seksuaalista mielihyvää.