Tekemistä kesälomapäiviin – tee hauskoja koruja juomapilleistä

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Juomapillit saatetaan heittää käytön jälkeen roskikseen. Ne voi kuitenkin hyödyntää myös askartelussa. Koska muovisia pillejä on saatavilla kaikissa sateenkaaren eri väreissä ja useassa kokoluokassa, voi niistä kehitellä mielikuvituksellisia koristeita ja koruja.

PVHhealthy-sivusto on julkaissut Facebookissa videon, jolle on koostettu erilaisia askarteluvinkkejä juomapillejä hyödyntäen. Pilleistä voi leikata koristesilppua ja tehdä värikkäitä vivahteita LED-valoihin tai tuikkukippoihin. Pillien muovimassan voi saada silittämällä uuteen muotoon.

Pane pillit tai niistä leikattu silppu leivinpaperin väliin ja silitä tasaiseksi keskilämmöllä. Pillien muovilaatoista voi leikata kuvioita tai taivuttaa ranteeseen sopivaksi koruksi. Kuuman silitysraudan kanssa askarteleminen tulee aina olla aikuisen vastuulla, vaikka videon vinkit sopivatkin lapsiperheisiin hyödynnettäväksi.

10 DIY Projects With Drinking Straws <3By: IdunnGoddess – DIY, Crafts, Handmade Stuff

Publié par PVHhealthy sur jeudi 20 avril 2017