Uutuussukat villitsevät – saavat jalat näyttämään eläimen tassuilta

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Vaikka sukkia käytetään päivittäin, eivät ihmiset välttämättä satsaa niiden näyttävyyteen tai laatuun. Markkinoilla on kuitenkin tuhansia sukkapareja, jotka saavat veikeän ilmeen varpaisiin. Nyt tulevat eläinsukat.

What on Earth -verkkokaupassa on myynnissä sukkia, jotka näyttävät eläinten tassuilta. Valikoimassa on kissojen ja koirien tassuilta näyttäviä printtiluomuksia, jotka on suunniteltu näyttämään aidoilta lemmikkieläinten jaloilta jokaisesta kulmasta katsottuna.

Yksi sukkapari maksaa noin kymmenen euroa. Sukat on valmistettu sataprosenttisesta polyesterista. Suloiset sukat sopivat esimerkiksi lahjaksi eläinrakkaalle syntymäpäiväsankarille.

What on Earth
What on Earth