Naiset olivat kolme päivää ilman rintaliivejä – tässä seuraukset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni voi ajatella, että naisten kuuluu aina käyttää rintaliivejä. Rintaliivien ajatellaan olevan osa naisten jokapäiväistä pukeutumista, minkä vuoksi rintaliivittömänä kulkeminen voi herättää vääränlaista huomiota ihmisissä. Nyt kaksi naista halusivat kokeilla elää kolme päivää ilman rintaliivejä ja katsoa, että miten ihmiset reagoivat heihin sekä töissä että kadulla.

Refinery29-kanava on julkaissut YouTube-videon, jossa nähdään miten Jennifer Andersonin ja Laurise McMillianin kolmen päivän mittainen kokeilu sujui. Naiset olivat hyvin hermostuneita ennen kokeilun alkamista, mutta kolme päivää ilman rintaliivejä onnistui kummaltakin kuitenkin yllättävän helposti.

Laurise McMillian sai jonkin verran erikoisia katseita miehiltä kadulla, mutta muuten kolme päivää sujui melko mutkattomasti. Jennifer Andersonin mielestä vaikeinta kokeilussa oli löytää itselleen sellainen yläosan, joka näyttää hyviltä ilman, että rinnat ovat tuetut. Kumpikin oli yllättynyt siitä miten vähän kukaan kommentoi tai edes huomasi sitä, että heillä ei ollut rintaliivejä yllään.