Julkkisten oudot kauneusniksit: Ummetuslääkettä kasvoille ja majoneesia hiuksiin

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naisten kauneudenhoitotuotteita löytyy valmiina kaupan hyllyiltä joka tilanteeseen. Moni kuitenkin lisää omaan kauneudenhoitorutiiniinsa pieniä niksejä, joita on kuullut kavereiltaan tai vaikkapa isovanhemmiltaan. Nyt muutama rohkelikko päätti kokeilla tunnettujen tähtien antamia kauneusniksejä.

1. Kasvovesi omenaviinietikasta

Scarlett Johansson on kertonut käyttävänsä omenaviinietikkaa kasvovetenään, koska naisen mukaan se puhdistaa ja kuorii ihoa sekä vähentää ihon öljyn tuotantoa. Omenaviinietikka laimennetaan vedellä, minkä jälkeen sitä pyyhitään vanulapun avulla kasvoille.

2. Kookosöljyllä purskuttelu

Kookosöljyn purskutteleminen puhdistaa suun, taistelee pahanhajuista hengitystä vastaan ja estää plakin syntymistä. Niksi on liki 3.000 vuotta vanha. Muun muassa Gwyneth Paltrow on kertonut puhdistavansa suunsa säännöllisesti kookosöljyllä.

3. Kasvonaamio ummetuslääkkeestä

Victoria’s Secret -enkelit ovat kertoneet käyttävänsä nestemäistä ummetuslääkettä kasvonaamiona. Naamion on kerrottu sitovan kasvojen öljyjä ja tekevän ihosta tasaisemman ja kiillottoman.

4. Hiusnaamio majoneesista

Blake Lively on kertonut tekevänsä hiusnaamionsa majoneesista. Majoneesi siloittaa karheat kiharat ja tekee hiuksista pehmeämmät.