Kalastajat kuvasivat uivaa biisonia – sitten se päätti hyökätä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Biisoni on hyvin kookas ja raskasrakenteinen eläin, jonka ulkonäkö on näyttävä muhkeine hartioineen ja sarvineen. Eräät miehet näkivät biisonin kalastusreissullaan lähietäisyydeltä, jolloin he olivat päättäneet ottaa kamerat esiin ja kuvata komeaa eläintä.

Videolla nähdään miten biisoni ui rantaan. Kalastamassa olleet miehet ovat kuvanneet biisonin uimista, kunnes biisoni päättääkin kääntää katseensa miehiin ja ottaa heidät tähtäimeensä. Heti rannalle päästyään biisoni tekee u-käännöksen ja alkaa uimaan huimaa vauhtia miehiä kohti.

Miehet huomaavat hyvin nopeasti olevansa pulassa, koska biisoni ei näytä olevan hyvällä tuulella. Biisoni ui miehiä kohti ja saa heidät kiinni, jolloin se puskee voimakkaasti miesten venettä. Tämän jälkeen miehet jatkoivat pakomatkaansa ja biisonikin onneksi luovutti hyökkäyksensä suhteen.