Karhu tunkeutui autotalliin – autossa piilotellut nainen kuvasi kauhunhetkensä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Coloradossa asuva nainen joutui pelottavaan tilanteeseen villin karhun tunkeuduttua hänen kotiinsa. Nainen kuvasi videolle tilanteen, jossa hän joutui suojautumaan eläimeltä autonsa sisässä.

Danielle Backstrom oli juuri palannut kotiinsa viemästä lapsiaan lastenvahdin luokse. Istuessaan edelleen autossaan nainen tajusi, ettei hän ole yksin autotallissa. Sisällä oli myös elävä karhu.

– Istuin autossani ikkuna rullattuna alas, kun aloin kuulemaan raskasta, kovaäänistä ja huohottavaa hengitystä. Olin hämilläni asiasta. Yhtäkkiä olin kasvotusten karhun kanssa, Backstrom kuvaili Inside Edition -sivustolle.

Karhu yritti kiivetä auton sisään, mutta meni pian tutkimaan autotallissa olevaa jääkaappia. Nainen kuvasi eläimen puuhia samalla kun hän yritti häätää karhua pois. Kovaääninen huuto, ajoneuvon torven ääni tai edes hellä tönäisy autolla eivät kuitenkaan säikäyttäneet villieläintä pois.

Lopulta karhu köntysteli pois, ja Backstrom laittoi äkkiä autotallin oven kiinni. Coloradon viranomaiset uskovat kyseessä olevan sama karhu, joka on aikaisemminkin aiheuttanut häiriöitä alueella. Sen epäillään muun muassa syöneen litrakaupalla jäätelöä ja pussillisen makeisia toisen alueella sijaitsevan kodin autotallista.

 

https://www.facebook.com/KOAA/videos/10155570174258939/