Kohukaunotar paljasti pakaransa – bilemekko ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen malli Blac Chyna sai taannoin esikoislapsensa Rob Kardashianin kanssa. Chyna aloitti heti Dream-tyttären syntymän jälkeen painonsa tarkkailemisen, koska halusi päästä mahdollisimman nopeasti hyvään kuntoon ja takaisin omiin mittoihinsa. Se onnistuikin nopeasti.

Nyt Chyna on esitellyt hoikistunutta vartaloaan BET Awards -tapahtumassa Los Angelesissa. Neitokainen asteli punaiselle matolle estottomassa asussa, joka paljasti hänen pakaransa lähes täysin.

Blac Chyna onnistui laihduttamaan taannoin peräti 20 kiloa. Chyna haluaa luonnollisesti esitellä hoikistunutta vartaloaan, mutta taannoin hänen asunsa petti sillä seurauksella, että toinen rinta paljastui asun alta.

Splash
Splash
Splash
Splash