Kendall ja Kylie pyysivät anteeksi – kohutut paidat poistettiin myynnistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kendall ja Kylie Jenner ovat jo nuoresta iästä lähtien olleet julkisuuden valokeilassa. Nuorista naisista kumpikin on myös astunut yritysmaailmaan jo hyvin nuorena, minkä vuoksi aina välillä he tekevätkin vielä virheitä ja oppivat päivittäin lisää. Nyt kaksikko on joutunut vetämään myynnistä useita lyhythihaisia paitoja, jotka aiheuttivat paljon mielipahaa.

Kendall ja Kylie Jenner julkaisivat juuri yhteisen vaatemerkkinsä alla lyhythihaisia paitoja, joissa monien tunnettujen artistien kuvien päälle oli painettu naisten kasvokuva. Paidoissa esiintyi muun muassa Notorious B.I.G., Tupac, Pink Floyd ja Ozzy Osbourne. Artistien lähimmäiset älähtivät realitytähdille paidoista heti, minkä jälkeen 125 dollaria kuluttajille maksavat paidat vedettiin myynnistä pois.

Kendall ja Kylie ovat olleet hyvin pahoillaan tapahtuneesta ja pyytäneet anteeksi sitä jos joku on loukkaantunut painatuksista. Kylie Jenner on julkisessa anteeksipyynnössään kertonut, että hän on siskonsa kanssa artistien suuri fani, ja paitojen painatuksia ei selvästikään oltu ajateltu loppuun saakka. Monet ovat ihmetelleet sitä miten myyntiin on voinut päätyä tuote, jota yritetään myydä toisen julkisuuden henkilön kasvokuvalla.