Anastasia Kvitko näyttävissä somekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka 22-vuotias Anastasia Kvitko ilmoitti haastavansa Kim Kardashianin kohukaunotarten kisassa, koska hänellä on parempi vartalo. Kauneus on aina katsojan silmässä, mutta ainakin kurveja Kvitkolla riittää. Niiden avulla hänestä on tullut varsin suosittu julkkistähti sosiaalisessa mediassa.

Kvitko on saanut lyhyessä ajassa miljoonia uusia seuraajia Instagramissa, ja nykyisin jo 6,3 miljoonaa käyttäjää seuraa hänen kuviaan aktiivisesti. Se tosin ei ole mikään ihme, sillä Kim Kardashianin manttelinperijäksi nimetty kaunotar on poikkeuksellisen uhkea näky.

Venäläismalli Anastasia Kvitkolle sanottiin aikoinaan mallitoimistossa, että hänen tulee laihduttaa jos hän haluaa tehdä töitä mallina. Kvitko kieltäytyi eikä ole sen jälkeen katunut päätöstään. Kvitko on sittemmin muuttanut julkisuushaaveidensa perässä Los Angelesiin ja aikoo omien sanojensa mukaan syrjäyttää Kim Kardashianin täydellisellä vartalollaan. Kvitko väittää vartalonsa olevan luomu.

Hey guys 😊How's your summer going?☀️

A post shared by Anastasia Kvitko (@anastasiya_kvitko) on

https://www.instagram.com/p/BT1ajwzB8Pf/

https://www.instagram.com/p/BV4xKB8h2mJ/

🍃

A post shared by Anastasia Kvitko (@anastasiya_kvitko) on

Swimsuit @hello_ac305 💕

A post shared by Anastasia Kvitko (@anastasiya_kvitko) on