Koira yritti voltin kautta palloa kiinni – luovutti näyttävästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni koira rakastaa erilaisia palloleikkejä, mutta toiset rodut ovat niissä kuitenkin huomattavasti parempia kuin toiset. Verkossa on monia hauskoja esimerkkejä koirista, joiden koordinaatio ei riitä siihen, että ne saisivat pallon kiinni. Nyt videolla ihastuttaa bokseri, joka luovutti koko leikin jo muutaman sekunnin jälkeen.

Bokseri on päässyt omistajiensa kanssa leikkimään rannalle. Mies on kuvannut hauskaa palloleikkiä videolle, jossa nähdään miten innokkaasti koira lähtee juoksemaan sille heitetyn tennispallon perässä. Koiran koordinaatio ei kuitenkaan ole parhaimmillaan minkä vuoksi se ei saa palloa kiinni.

Bokseri yrittää selvästi kaikkensa saadakseen pallon suuhunsa. Se heittää upean voltin yrittäessään palloa kiinni, mutta ei silti onnistu ja laskeutuu hiekalle kovista vauhdeista suoraan kyljelleen. Bokseri näyttää heti antaneen periksi ja kyllästyneen leikkiin kun se tyytyy vain katsomaan makuuasennosta sen ohi hitaasti lipuvaa palloa.

Dog gives up during fetch 😂🐶

Publié par STUDENTbible sur jeudi 25 mai 2017