Nainen luuli ostaneensa oikean huonekalun – olikin tarkoitettu nukkekotiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amazon-verkkokaupan asiakkaat valittivat vuosi sitten Hasegawa-nimisistä huonekaluista, joita ihmiset olivat kaupasta tilanneet. Nukkekotien rekvisiitaksi tarkoitetut miniatyyrihuonekalut olivat näyttäneet kuvissa tavallisilta huonekaluilta, minkä vuoksi ihmiset olivat tilanneet niitä tarkistamatta tuotteiden kokotietoja.

Nyt Twitterissä huvittaa erään naisen vahinkotilaus, kun hän luuli ostaneensa itselleen kauniin meikkaustuolin. Nainen oli tilannut Amazon-verkkokaupasta muovisen tuolin, joka oli osoittautunut pikkuiseksi figuurituoliksi. Tästä oppineena hän oli kuvan kera kirjoittanut Twitter-kanavalleen: ”Tämän vuoksi ihmisten tulisi aina lukea tuotekuvaus ennen tilaamista”.

Twitter

Amazon-sivustolla kyseinen tuoli on yhä myynnissä ja sen arvostelujen perusteella nainen ei ole yksin väärinymmärryksensä kanssa. Monet ovat tilanneet tuolin kuvitellen, että 4,29 dollaria maksanut huonekalu on ihmisten istuttavaksi tarkoitettu. Eräs nainen oli myös esitellyt tuolin ostaneelle omaa virheostostaan, kun hän oli luullut ostaneensa hienon kokovartalopeilin ja saanutkin pienen kasvopeilin.