Hurja video leviää: Älä kaada bensaa kokkoon!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaisilla on juhannuksena tapana polttaa näyttäviä kokkoja, ja vastaavia keskikesän perinteitä nähdään myös muualla maailmassa. Tuore video paljastaa, miksi kokkoja sytyttäessä kannattaa pitää paloturvallisuus mielessä.

Youtube-käyttäjä Elias Fedin videolla kokko yritetään saada syttymään helpommin ja näyttävämmin kaatamalla puiden päälle runsain määrin bensaa. Kuten arvata saattaa, tämä ei kuitenkaan osoittaudu pidemmän päälle järin fiksuksi ideaksi.

Tuli kyllä roihahtaa nopeasti, mutta samalla ympärillä olevat ihmiset joutuvat vaaraan liekkien levitessä laajemmalle alalle kuin he todennäköisesti kuvittelivat. Paikallaolijat juoksevat nopeasti kauemmas tulesta, eikä kenellekään näytä onneksi tapahtuvan pahemmin tilanteen hurjuudesta huolimatta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat