Keleigh Sperry käänsi syystäkin miesten katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosittain mallimarkkinoille tulee vain rajallinen määrä uusia todellisia haastajia, ja tänä vuonna eräs heistä on Keleigh Sperry. Hän on tullut tunnetuksi Miles Tellerin tyttöystävänä, mutta sittemmin on lunastanut paikkansa paparazzien tähtäimissä myös itse.

24-vuotias yhdysvaltalainen mallikaunotar kuvattiin nauttimassa täysin rinnoin auringosta rannalla Miamissa, Floridassa. Uhkea kaunotar ei upeita kurvejaan piilotellut. Keleigh Sperry voi näiden paparazzikuvien perusteella olla parhaillaan nousemassa mallimaailman seuratuimpien bikinikaunotarten joukkoon.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat