Miehet näkivät naisten saamat viestit – kuvissa lähinnä sukuelimiä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Snapchat ja Instagram-yksityisviestit ovat mahdollistaneet sen, että tuntemattomat ihmiset pystyvät lähettämään toisilleen viestejä, kuvia ja videoita. Tämä on johtanut erikoiseen lieveilmiöön, kun miehet ovat alkaneet lähettelemään oman peniksensä kuvia tuntemattomille naisille ilman minkäänlaista ennakkovaroitusta.

Nyt miehet pääsivät Boldly-kanavan kuvaamalla videolla näkemään millaisia kuvia naispuolisille henkilöille on lähetetty vieraiden miesten toimesta. Miehet osasivat odottaa rivoja viestejä ja kuvia, mutta viestien sisällöt onnistuivat silti yllättämään miehet täysin.

Miehet olivat hermostuneita videon alussa, koska he olivat kuulleet monia kauhutarinoita naisilta. Nyt miehet pääsivät näkemään ruutukaappauksia keskusteluista ja kertomaan heidän omat mielipiteensä asiaan. Myös miesten mielestä kuvat olivat hyvin epäsopivia ja lopulta he tunsivat tarvetta pyytää naisilta tuntemattomien miesten huonoa käytöstä anteeksi.