Mies ihmetteli suurta vesilaskua – sitten kissa paljastui syylliseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet meille ihmisille arkipäiväiset asiat saattavat aiheuttaa runsain määrin hämmästystä ja riemua lemmikkieläimille. Valitettavasti erään miehen tapauksessa se aiheutti hänelle itselleen ison vesilaskun.

Youtube-käyttäjä Curt Coleman ihmetteli, miksi hänen vesilaskunsa oli toistuvasti niin korkea. Kävi ilmi, että hänen Crazy Eyes -nimisellä kissallaan on tapana leikkiä vetämällä WC-pönttöä huvin vuoksi.

Coleman jakoi kaksi videota, joissa Crazy Eyes on suosikkiharrastuksensa äärellä. Miehen mukaan kissa saattaa vetää vessaa useita kertoja päivässä, minkä vuoksi hänen täytyy aina muistaa jättää saniteettitiloihin johtava ovi kiinni mennessään töihin.

– Vessan äänen kuuleminen saattaa olla pelottavaa, jos olen yksin kotona. Varsinkin silloin, kun katselin The Conjuring -kauhuelokuvan pimeässä. Paha Crazy! Paha kissa!, mies kirjoitti.

 

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat