Brittinaisen eeppinen väite: ”Espanja on kaksi tuntia lähempänä aurinkoa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Peruskoulun käyminen lienee kaikissa länsimaissa pakollista, mutta oppivelvollisuus voidaan usein ymmärtää pelkkänä läsnäolopakkona. Varsinainen asioiden oppiminen voi siis jäädä onnistumatta, jos oppilas ei sisäistä kuulemaansa. Näin on ilmeisesti käynyt eräälle nuorelle brittinaiselle.

Poikaystävän kuvaamalla lomavideolla nainen päivittelee, kun Espanjassa on 28 astetta lämmintä ja kotimaassa Iso-Britanniassa samaan aikaan peräti 31 astetta lämmintä. Varsinainen ihmetyksen aihe on kuitenkin se, miten tällainen ero on mahdollista, koska naisen mukaan Espanjan on kaksi tuntia lähempänä Aurinkoa.

Poikaystävä ei ole uskoa korviaan, joten hän antautuu väittelyyn tyttöystävänsä kanssa. Keskustelu onkin hyvää viihdettä, sillä mitä ilmeisimmin maantiedon tunnit ovat jääneet neitokaiselta väliin.