Taapero maistoi ensikerran virvoitusjuomaa – taisi olla hapokasta!

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Virvoitusjuomat ovat miellyttäviä janon sammuttajia, koska monien mielestä kurkun perällä pistelevät hiilihapot tuntuvat mahtavilta silloin kun jano on kovimmillaan. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa taapero pääsi maistamaan ensimmäistä kertaa virvoitusjuomaa.

Earthos on julkaissut YouTube-videon, jossa nähdään miten pieni Evie-tyttö pääsi ensimmäistä kertaa maistamaan Coca-Cola -juomaa. Tyttö on saanut käsiinsä McDonald’sissa ateriaan kuuluvan juoman ja alkanut tottuneesti imemään pillillä mukista juomaa, jonka hiilihapoista tyttö ei kuitenkaan ollut vielä aiemmin tietoinen.

Lapsen ilme on sanoinkuvaamaton ja erittäin hauskaa katseltavaa kun tyttö on saanut juoman nielaistua. Tyttö irvistää ja yrittää toipua hapokkuuden aiheuttamasta shokista, jonka jälkeen hän alkaa hymyilemään ja on kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan ja ottaa uuden huikan.