Räppärinaiset hautasivat sotakirveen – Azealia Banks ja Iggy Azalea samalla levyllä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kohun herättämisestä naisräppärit Iggy Azalea ja Azealia Banks olivat pitkään julkisissa riidoissa internetissä. Tähtien välinen sanaharkka kulminoitui lopulta jopa siihen, että Azealia kertoi toivovansa Iggyn kuolevan.

Nyt räppärit vaikuttavat kuitenkin haudanneen sotakirveensä. Iggy Azalea on nimittäin kohahduttanut ilmoittavalla Azealia Banksin vierailevan hänen tulevalla Digital Distortion -levyllään mukana olevalla kappaleella. Iggyn uuden albumin on määrä ilmestyä vielä vuoden 2017 aikana.

– Julkinen ilmoitus: Azealia tulee olemaan mukana Digital Distortionilla. Teemme yhteistyötä, räppäri paljasti Snapchatissa.

– En usko teidän ymmärtävän, miksi teen yhteistyötä kuolemaani toivoneen henkilön kanssa. Jos voimme saavuttaa jotain positiivista ja luovaa pitkään jatkuneen negatiivisuuden jälkeen, olen mukana, tähti jatkoi Twitterissä.

Kaksikon välinen riita alkoi vuonna 2012. Azealian ja Iggyn välinen rajuksi yltynyt internet-sanaharkka koski vuosien varrella muun muassa ihonväriä ja räppitaitoja.

Taannoin Iggy julkaisi Snapchatissa kuitenkin viestin, jossa räppäri toteaa ettei hän vihaa Azaealiaa. Tähti totesi tuntevansa empatiaa räppäriä kohtaan, vaikka ei olekaan samaa mieltä monien Azealian mielipiteiden kanssa.

 

#iggyazelea confirms #azealiabanks will be on her new album

A post shared by Baller Alert (@balleralert) on